Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib

Eco Reest is bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib.

Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een wereld die meer in balans is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om als bedrijvenambassadeur, door middel van het verstrekken van een maandelijks microkrediet, het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden een kleine lening waarmee ze een eigen bedrijfje kunnen starten, of bijvoorbeeld een stukje land of dieren kunnen kopen. Hierdoor krijgen de mensen de mogelijkheid een zelfstandig bestaan zonder armoede op te bouwen. Als ambassadeur ondersteunen wij dit.

Tom van der Lee (Directeur campagnes Oxfam Novib): "Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land".

Wellicht iets voor uw organisatie? Via deze link kunt u meer informatie vinden (website Oxfam Novib) en u opgeven.

Neemt u gerust contact op met een van onze kantoren

of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via ons contactformulier.