Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Eco Reest.
Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is.

Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Eco Reest is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite van Eco Reest toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Eco Reest kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Eco Reest. Eco Reest hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website.

Eco Reest is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.

 

Neemt u gerust contact op met een van onze kantoren

of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via ons contactformulier.